Η ιστοσελίδα του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσ/νίκης
Πελάτης
ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Χαρακτηριστικά
Custom εφαρμογέςCustom εφαρμογές
ResponsiveResponsive
WebsiteWebsite
Κατηγορία

To site του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης απευθύνεται στο κοινό αλλά και στους συμβολαιογράφους μέλη του συλλόγου για τον λόγο αυτό ένα μέρος των περιεχομένων του site είναι password protected.

Το κοινό μπορεί να βρει στο site εγκυκλίους που αφορούν αγροτικές, δασικές, πολεοδομικές διατάξεις, το κτηματολόγιο, την φορολογία κ.α.

Επιπλέον μπορεί να βρει τα στοιχεία επικοινωνίας όλων των συμβολαιογράφων μελών του συλλόγου καθώς και τους εν ενεργεία συμβολαιογράφους που έχουν την φύλαξη των αρχείων παλαιοτέρων (συνταξιούχων) συμβολαιογράφων.

Οι συμβολαιογράφοι μέλη του συλλόγου συνδέονται στο site με την χρήση user name & password και μπορούν να δουν στοιχεία συναδέλφων τους που δεν είναι ορατά στο κοινό και να επικοινωνήσουμε μαζί τους.  Έχουν πρόσβαση σε εγκυκλίους, κείμενα και λοιπό υλικό που δεν είναι ορατά στους επισκέπτες του site καθώς και αναβαθμισμένες λειτουργίες αναζήτησης περιεχομένων.

Η φιλοξενία και η υποστήριξη του notarius.gr έχει την  ιδιαιτερότητα ότι δημιουργήσαμε και υποστηρίζουμε 500 περίπου λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (όσα είναι και τα μέλη του συλλόγου).

© 2024 New Media Technologies
Πολιτική Απορρήτου